avondje uit en meer
30 September 2013 | Indonesië, Sangereng Dua
Het is hier om 6 uur al donker dus in het donker werd ik opgehaald op de fiets en hup, daar gingen we zonder licht op de fietsen... Op naar de massage salon. Af en toe stoppen, anders werden we misschien wel aangereden, want we fietsten tegen het verkeer in op de weg. Bij de salon aangekomen hebben we met wat gebrekkig indonesisch en wat engels proberen erachter te komen wat voor massages er waren.. Uiteindelijk alle 3 voor de traditional massage gegaan ! Errrug lekker 1 uur lang een goede stevige massage, voeten, rug, armen handen nek en hoofd werden gedaan.!
Na onze verwen uur richting de shopping mall die altijd tot 10 uur in de avond open is (tegenover massage salon), naar een live bandje geluisterd en wat gedronken samen, na nog wat shoppen wilden we weer naar huis.
Wat een leuk avontuurtje, eerste keer hier dat ik zonder norah alleen de deur uit kon :D
Dit weekend samen met lydia naar de mall geweest, wat koffie/thee gedronken en nu was het mega druk, want dit weekend zijn er leeuwendansen, competities. Samen met norah en lydia even gekeken.. Lydia vertelde dat ze dansen voor de regering om hun respect te tonen en ondertussen was het een competitie tussen verschillende leeuwen groepen! Mooi om te zien, maar een hoop herrie! De mensen die de leeuwendans bekeken waren welvarende mensen, mensen uit de sloppenwijk horen er niet naar te kijken ofzo, heel apart!
norah slaapt er gewoon lekker doorheen, toppertje!
Dit was het eerst weer even, volgende verslag is 10 oktober, want dan maak ik mn eerste indonesische bruiloft mee (van Lydia, mijn overbuurmeid)
30 September 2013 - 07:18
Martha:
Heerlijk ,wat een verwennerij. Je geniet wel echt daar he?
Heb je ook nog foto's gemaakt van het leeuwendansen?
Liefs van mij xxx -
30 September 2013 - 07:19
Martha:
Heerlijk ,wat een verwennerij. Je geniet wel echt daar he?
Heb je ook nog foto's gemaakt van het leeuwendansen?
Liefs van mij xxx -
30 September 2013 - 08:01
Ilona Zelf:
Nee we stonden er niet goed genoeg voor om foto's te kunnen maken
Ik heb wel een foto geupload van de massage avond! -
30 September 2013 - 10:12
Mamita:
lijkt mij okk wel lekker zo'n massage, zo te lezen geniet je ontzettend ben blij om dat allemaal te lezen en dat je al vrienden hebt.
zal vast een groot feest worden zo'n indonesisch bruiloft je kan bter met een lege maag heen denk ik vast een hoop te eten en te drinken.
hey een gezegende week toegewenst en tot je volgende verslag maarw eer
liefs mij -
03 Oktober 2013 - 17:44
Sjanie:
Wat heerlijk dat je zo geniet en even uit ging met je vriendinnen. De massage is erg goed. We hebben dit 3x op Bali gedaan. Erg goed voor je spieren en bloedsomloop.